You are currently viewing Σεμινάριο με θέμα “Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Αξιοποίησή τους στην Εκπαίδευση”

Σεμινάριο με θέμα “Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Αξιοποίησή τους στην Εκπαίδευση”

Ο Όμιλος για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκη, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα για τον ΟΗΕ στις 24 Οκτωβρίου, υποστήριξε σεμινάριο με θέμα “Οι 17 Στόχοι του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Αξιοποίησή τους στην Εκπαίδευση”.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για την πρόταση συνεργασίας και το Γραφείο για την Ελλάδα και την Κύπρο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ στη Ευρώπη για την υποστήριξη.

Στο Σεμινάριο συμμετείχαν 40 εκπαιδευτικοί σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μεταξύ άλλων για τα εκπαιδευτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων τους για την προαγωγή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στους μαθητές.

#unescoyouthclubthessaloniki #unescoyct #unitednations #unric#theuningreek #sdgs #sustainabledevelopmentgoals #agenda2030#education #youth #qualityeducation #thessaloniki #schools #initiatives#goals #commonfuture