You are currently viewing Νέο πρόγραμμα με τίτλο “Employment instead of Discrimination” στο Βελιγράδι της Σερβίας, 23-30 Σεπτεμβρίου 2013.

Νέο πρόγραμμα με τίτλο “Employment instead of Discrimination” στο Βελιγράδι της Σερβίας, 23-30 Σεπτεμβρίου 2013.

Νέο πρόγραμμα με τίτλο “Employment instead of Discrimination” στο Βελιγράδι της Σερβίας, 23-30 Σεπτεμβρίου 2013.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που στόχο έχει να ενημερώσει και εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σχετικά με το θέμα της εργασίας και της διάκρισης που ορισμένοι αντιμετωπίζουν ακόμα και για την πρόσβαση στην εργασία και την απασχόληση. Ειδικότερα, έμφαση θα δοθεί στην ανεργία των νέων εντός και εκτός της ΕΕ και πως αυτή μπορεί να περιοριστεί καθώς και ποια εργαλεία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ώστε να μειωθούν ρατσιστικές αντιδράσεις και η νεανική ανεργία στις τοπικές κοινωνίες.

Η προσέγγιση των παραπάνω θεσμών και διαδικασιών θα είναι πολυεπίπεδη, με ομαδική εργασία,ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, βασισμένη στη διαπολιτισμική επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων και στη βιωματική μάθηση.

Ο Όμιλος UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος με 4 άτομα ηλικίας 18-30 ετών.

Καλύπτεται εξολοκλήρου η διαμονή και η διατροφή καθώς και το 70% του κόστους μετάβασης.

beograd nocu 4039

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό και τους λόγους που θέλετε να λάβετε μέρος,  αναφέροντας τον τίτλο του προγράμματος στο θέμα του email. Τα email σας θα πρέπει να αποσταλούν στο maria.brokou@unescoyouth.gr μέχρι το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013.