You are currently viewing “Η τεχνολογία στην υπηρεσία της τέχνης” – Εκπαιδευτική επίσκεψη – εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

“Η τεχνολογία στην υπηρεσία της τέχνης” – Εκπαιδευτική επίσκεψη – εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση

Η Έδρα UNESCO Διαπολιτισμικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο Όμιλος για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν στην εκπαιδευτική επίσκεψη – εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 και ώρα 14:30 με θέμα :

 

“Η τεχνολογία στην υπηρεσία της τέχνης”

 

Θα μιλήσει η Διευθύντρια του Μουσείου Δρ. Πολυξένη Αδάμ-Βελένη, η οποία στη συνέχεια θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τα μέσα ψηφιοποίησης των εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν τα μνημεία της Θεσσαλονίκης που έχουν συμπεριληφθεί στο Κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

5376450638_f3e369a9d6_b

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη*

 

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να στείλουν ένα μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο chair.unesco@gmail.com

 

Η φωτογραφία που συνοδεύει την παρούσα ανάρτηση- καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα που συνοδεύουν ανήκουν στον χρήστη John Pap.