ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
Η Ειρήνη Δασκαλάκη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Ασκεί εθελοντική πρακτική άσκηση στον Όμιλο για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται εθελοντικά σε μη κυβερνητική οργάνωση της πόλης. Έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις και προγράμματα ευρωπαϊκής κινητικότητας, και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το θέατρο στην εκπαίδευση και την εμψύχωση. Ενδιαφέρεται για εξειδίκευση στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερη/ξένη γλώσσα και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά.


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Η Χριστίνα Ζωγράφου είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της έκανε πρακτική άσκηση σε διάφορα σχολεία της πόλης, ενώ φοίτησε για έξι μήνες και στο πανεπιστήμιο University of Humanistic Studies της Ουτρέχτης, μέσω του προγράμματος Erasmus+. Επιπλέον, εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία, αλλά και σε παιδική κατασκήνωση, ενώ ενδιαφέρεται για κοινωνικά ζητήματα.


ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Η Παπαδοπούλου Σταματία είναι 20 ετών και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ. Μέσα στα ενδιαφέροντα της είναι ο εθελοντισμός και η εκμάθηση ξένων γλωσσών.

 

 


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ
Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Δραστηριοποιείται εθελοντικά σε διάφορες οργανώσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης όπως το Thessaloniki Pride και το TedxUoM. Ενδιαφέρεται για τους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,περιβάλλοντος και πολιτισμού. Στα πλαίσια των σπουδών της έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο Ιστορικό Αρχείο Μακεδονίας-Γενικά Αρχεία του Κράτους .Επιπλέον έχει ασκήσει την πρακτική της άσκηση στον Όμιλο για την UNESCO Νέων. Έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας νέων . Τέλος γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Ρώσικα, ενώ διαθέτει και βασικές γνώσεις αραβικών.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ
Ο Σταύρος Πιπερίδης είναι 19 ετών και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και εισήχθηκε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με σειρά επιτυχίας 2η. Αυτήν την περίοδο ασκεί εθελοντική πρακτική άσκηση στον Όμιλο για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο Β’ εξάμηνο των προπτυχιακών του σπουδών. Για 9 μήνες αποτέλεσε διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του TEDxAUTH 2019. Τα ενδιαφέροντά του κινούνται γύρω από τους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του πολιτισμού, της νεολαίας, της κοινωνίας, του εθελοντισμού και της τέχνης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πλήθος των συμμετοχών και δράσεων του σε οργανισμούς, συνέδρια και εθελοντικές πρωτοβουλίες. Ενδεικτικά αναφέρονται: βραβεία σε καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς από την Βουλή των Ελλήνων, Σχολικός Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εθελοντής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιχειρηματολογίας Πανεπιστημίων. Τέλος, έχει άριστη γνώση Αγγλικών, Γαλλικών, φωτογραφίας, επεξεργασίας φωτογραφιών και marketing.


ΧΡΗΣΤΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χρήστος-Ραφαήλ Χριστόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει πρακτική άσκηση σε σχολεία της πόλης, φοίτησε για έξι μήνες στο  University of Humanistic Studies στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας στα πλαίσια του Erasmus+. Εργάζεται σε φροντιστηριακή μονάδα στην Περαία Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρεται για κοινωνικά θέματα, ανθρώπινα δικαιώματα και διεθνείς οργανισμούς.