You are currently viewing Νέο πρόγραμμα με τίτλο “Disabled Snowman”, στην πόλη της Lviv, στην Ουκρανία, 13-21 Δεκεμβρίου 2013

Νέο πρόγραμμα με τίτλο “Disabled Snowman”, στην πόλη της Lviv, στην Ουκρανία, 13-21 Δεκεμβρίου 2013

Νέο πρόγραμμα με τίτλο “Disabled Snowman” στην στην πόλη Lviv της Ουκρανίας, 13-21 Δεκεμβρίου 2013.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, την μετανάστευση και το θέμα της ανεργίας των νέων μεταναστών.

Στο πλαίσιο αυτό, 38 συμμετέχοντες από 6 διαφορετικές χώρες (Γεωργία, Ελλάδα, Ιταλία, Ουκρανία, Πολωνία, Τουρκία) θα συναντηθούν στην πόλη της Lviv για να συζητήσουν για το φαινόμενο της μετανάστευσης και την ανεργία των νέων, χρησιμοποιώντας εργαλεία μη τυπικής μάθησης κκαι γνωρίζοντας νέους τρόπους και μεθόδους, ώστε να προβάλλουν και να αναδείξουν το εν λόγω θέμα και στις τοπικές κοινωνίες, απ΄όπου προέρχονται.

Η προσέγγιση των παραπάνω θεσμών και διαδικασιών θα είναι πολυεπίπεδη, με ομαδική εργασία,ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, βασισμένη στη διαπολιτισμική επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων και στη βιωματική μάθηση.

Ο Όμιλος για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος με 6 άτομα,ηλικίας 18-25 ετών, και 1 άτομο ως αρχηγός, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Καλύπτεται εξολοκλήρου η διαμονή και η διατροφή καθώς και το 70% του κόστους μετάβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό και τους λόγους που θέλετε να λάβετε μέρος,  αναφέροντας τον τίτλο του προγράμματος στο θέμα του email. Τα email σας θα πρέπει να αποσταλούν στο maria.brokou@unescoyouth.gr μέχρι την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013.

 

Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα τουριστικής προβολής της πόλης Lviv (http://lviv.travel/en/index)

 

ArticleImages_1445_Lviv008 ArticleImages_1999__DYB0018 ArticleImages_1999_Lviv-opera-house