You are currently viewing Πρόγραμμα στo Ιάσιο (Iasi) της Ρουμανίας, 25 Οκτωβρίου-02 Νοεμβρίου, με τίτλο: ”Upgrade Youth Work”!

Πρόγραμμα στo Ιάσιο (Iasi) της Ρουμανίας, 25 Οκτωβρίου-02 Νοεμβρίου, με τίτλο: ”Upgrade Youth Work”!

city-view-of-iasi-romaniaΝέο Πρόγραμμα στo Ιάσιο (Iasi) της Ρουμανίας, 25 Οκτωβρίου-02 Νοεμβρίου, με τίτλο: ”Upgrade Youth Work”!

Το πρόγραμμα στοχεύει:
– Στην ανάπτυξη και εδραίωση διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των εταίρων οργανώσεων;
2. Στο σχεδιασμό 3 καινοτόμων προτάσεων για προγράμματα συνεργασίας (Erasmus+) σχετικά με την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, την νεανική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα, καθώς και την αύξηση της συμμετοχής των νέων στα κοινά και την πολιτική ζωή.
3. Στην ανάπτυξη ενός διαπολιτισμικού περιβάλλοντος διάχυσης πληροφοριών, εμπειριών και καλών πρακτικών αναφορικά με την εξέλιξη του τομέα της Νεολαίας.
Η προσέγγιση των ανωτέρω ζητημάτων θα είναι πολυεπίπεδη, με ομαδική εργασία, ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, και θα βασίζεται στη διαπολιτισμική επικοινωνία των συμμετεχόντων και στη βιωματική μάθηση.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν νέοι από 11 Ευρωπαϊκά κράτη. Ο Όμιλος για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος με αποστολή 3 ατόμων ηλικίας άνω των 18 ετών. Καλύπτεται εξολοκλήρου η διαμονή και η διατροφή. Επιπλέον καλύπτονται τα οδοιπορικά έξοδα (αεροπορικά εισιτήρια / τρένο / λεωφορείο) μέχρι το ποσό των 275 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό, αναφέροντας τον τίτλο του προγράμματος στο θέμα του email. Τα email σας θα πρέπει να αποσταλούν στο stefanoskatsoulis@unescoyouth.gr μέχρι τη Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2016!

Iasi-Romania            Iasi